Live well – Stay well

AKTIVE KONTORSTOLE

ACTIVE SITTING
en ergonomisk revolution for ryggen
.

SWOPPER

3d- ergonomi, en aktiv stol

MUVMAN

stå og sid dig i form

3 DEE

en aktiv kontor stol

TECHNOGYM

wellness ball – active sitting

ACTIVE SITTING

Active Sitting er en ergonomisk revolution for ryggen og vores daglige kontorarbejde. Et kompromisløs og formfuldendte design skabt til menneskets naturlige biomekanik. Menneskets bevægeapparat er ikke skabt til stillesiddende stillinger, det lægger pres på rygsøjlen og giver uhensigtsmæssig slidtage.

Kroppen er skabt til bevægelse. Ryggen beskyttes af sit eget muskel korset (core). Når bevægelse forsømmes lider kroppen. Vores stillesiddende arbejde bærer derfor skylden for folkesygdom nr 1. Rygsmerter.

Med “active sitting” bevægelse ved siddende arbejdsstilling, kan du mens du sidder træne ryggens Core og forbedre din holdning.

Wellness Ball fra Tecnogym & Muvman, swopper og 3Dee designet af Aeris har revolutionerede stående og siddende arbejdspositioner med 3d ergonomi som muliggør og understøtter et bedre helbred.

MUVMAN:
Sidde eller stå eller begge dele? Den innovative Muvman er en aktiv sidde/stå stol der skaber bevægelse på arbejdspladsen. Den er unik fordi den forener både stående og siddende arbejdstillinger med dynamisk bevægelse, og giver mange impulser til intuitive positur skift.

Muvman arbejder ikke kun kompromisløst mod ulemperne ved lange stående perioder, men går også et skridt videre. Den tilskynder hyppige skift af arbejdstillinger både når man sidder og står. Den kan bruges praktisk talt alle steder, og giver altid mere velvære, produktivitet, og bevægelse.

Muvman modtog i 2011 reddot award

Fordele ved “Active Sitting”:

  • Eliminere stillesiddende arbejde
  • Træner ryg, lænd og mavemskulatur
  • Forebygger ryg og lændesmerter
  • Stimulerer kredsløbet
  • Understøtter kroppens, intuitive bevægelsens behov
  • Øger koncentrations og præstationsevne
  • Tilpasser sig dig og dine bevægelser og ikke omvendt

 


X