Live well – Stay well

ANNE WALTHER LANGE

“Vores søvn er noget af det vigtigste vi har, men vi prioriterer det ikke nok. For lidt og for dårlig søvn har mange konsekvenser”

THE BACK & MIND STUDIO er et trænings studio, en ergonomisk butik og en wellness butik beliggende på Solrød Strandvej 92, stiftet af Anne Walther Lange.

Anne har solgt det ergonomiske sengesystem LATTOFLEX siden 2003, og har specialiseret sig i at finde de bedste ergonomiske produkter relaterede til ryg og søvn.

Egen oplevelser fra en ulykke med rygtrauma, genoptræning og vejen igennem behandlersystemet har dannet baggrund for Annes dybe interesse og kendskab til ryg & søvn.

Anne er certificeret Søvnvejleder fra Center for Stress og Trivsel.

Igennem de sidste 10 år, har Anne haft en holistisk og teknologisk tilgang til ryg og velvære og hjælper nu andre som har rygsmerter, eller som gerne vil undgå dem.

Anne er dyb dedikeret til at inspirere mennesker til at find motivation til selvhjælp, kom i balance, stress af og få øget velvære, sæt fokus på at passe på ryggen og få optimeret deres søvn.

Hos THE BACK & MIND STUDIO, laver Anne personlige konsultationer med “sleep mapping” og søvn coaching og holder bl.a. foredrag hos behandlere og virksomheder, hvor hun sætter fokus på søvn og ryg.


X