Live well – Stay well

SENGE OG PUDER

LATTOFLEX
bedre ryg – bedre søvn – bedre helbred

Rygsmerter, ondt i ryggen kan bedres med en ergonomisk seng. Lattoflex senge er en seng som er udviklet til ryggens anatomi, udviklet til personer med dårlig ryg.  Din seng kan blive en del af din behandling – du kan gå til alverdens gode behandlere – men ændrer du ikke på din måde, du lever og  gør ting på, fortsætter du med, at nedslide din rygsøjle og du vil blive ved med, at have ømme muskler, led og knogler.

Gennemgå din seng og dit søvnmønster med vores søvnvejleder. Eller check selv efter følgende:

Har din seng overhovedet en sengebund? Er der en skulderzone i sengebunden? Er der skulderzone i din madras? Hvis ikke der er en skulderzone kan du købe nok så mange hovedpuder, du vil blive ved med at have ondt i nakken. Se på Lattoflex sengen, en seng som er udviklet til ryggens anatomi, og så tilpasser din sig ovenikøbet til dine konturer, dvs den følger din krops bevægelse under søvnen og bliver ved med at give ryggen støttte uanset hvordan du vender og drejer dig i løbet af natten.

LATTOFLEX

et sengesystem i verdensklasse

LATTOFLEX

sengebunde

LATTOFLEX

madrasser

LATTOFLEX

hovedpuder

OM LATTOFLEX

Lattoflex er ikke en madras eller en senge ramme. Lattoflex er et sengesystem. Hvor sengebunden er det bærende element. Lattoflex har holdt fast i at en seng består af en sengebund og en madras som arbejder sammen. Sengebunden findes fra den helt almindelige grundmodel – som er en sengebund til en top model med 5 motorer og fuld elevation. Det helt unikke ved Lattoflex sengesystem er at du ikke behøver, at investere i luksus modellen for at få en god sengebund – konstruktionen er nemlig fuldkommen ens.

INDSTILLES TIL INDIVIDUELLE BEHOV

Det du skal vurdere er om du hvad du bruger din seng til. Hvis sove værelset er en oase for afslapning, hygge med bøger eller at sidde og se fjernsyn – eller hvis du har fysiologiske behov, så er elevation valget for dig.

Fordele:

  • En ergonomisk sengebund for alle.
  • Skulderzone i bund og madras
  • Affjedring der aflaster ryggen
  • Indstilling af lameller individuelt
  • XXL serien til personer op til 160 kg
  • Allergivenligt sengemiljø
  • Vaskbart ved 60 grader

Læs mere om Lattoflex HER.

Priser på sengebund fra ca. 7.500,-
Priser på madrasser fra ca. 6.900,-

LATTOFLEX 300 SERIE

Lattoflex 300 serie er udviklet med henblik på at hjælpe personer med dårlig ryg.  BACK&MIND har udvalgt denne sengebund, fordi der er  fokus på ergonomisk korrekt liggestilling. Fjeder-lamel systemet med de fjederende vinger tilpasser sig kroppens form & giver en super liggekomfort og støtten kan indstilles individuelt efter den krop som skal ligge på sengebunden – i hele liggelængden!. Der findes ikke andre senge på markedet som har denne mulighed.

AGR CERTIFICERET

Lattoflex er som mange af vores andre produkter AGR certificeret. Din garanti for at produktet lever op til høje standarder for produkter der gør noget godt for ryggen. Lattoflex elevationssystem er helt unikt – de lydsvage motorer har en tilslutningsenhed under sengesystemet som tillader tilslutning af LED lys og varmepude som du kan styre med den vel designede fjernbetjening, der kan programmeres og har indbygget lommelygte. Den lyser i øvrigt selv op hvis du skubber til natbordet, så du altid kan finde den i mørke. Et par sikkerheds features som er resultatet af dette tyske gennemtænkte produkt som vi tillader os at kalde en ergonomisk sengesystem  i verdensklasse – der giver din seng rygrad.


X