Live well – Stay well

SØVN COACHING

Bestil tid til en personlig konsultation i Søvn vejledning med
Sleep Mapping v/ Anne Walther Lange

Anne Walther Lange er certificeret søvnvejleder fra Center for Stress og Trivsel i København. Vi har fokus på søvnkvalitet. Vi tror på at livskvalitet og et godt helbred starter med en god søvn.

En sund søvn er kilden til velvære og en god livsstil. Alligevel sover mange mennesker ikke nok og ikke godt. Rigtig mange er slet ikke klar over konsekvenserne ved for dårlig søvn og  for mange negligeres søvnen. Ved at få fokus på søvnen og ændre dine vaner kan du forbedre søvnen og få øget energi og velvære.

Mange af os bliver desperate og  søger hjælp til at falde i søvn ved f.eks. sovepiller eller måske alkohol. Den ene er ikke særlig effektiv, hvis det er et længerevarende problem, og den anden nedsætter søvnkvaliteten og søvnlængden. Er du idag bruger af disse to metoder, anbefaler vi at du søger hjælp hos vores søvnvejleder. Du kan godt lære at sove igen.

I vores Søvn Coaching Program, tester vi dig med vores eget udviklede “sleep mapping” system.  Inkluderet i vores søvn coaching, anvender vi nyeste teknologi på området, hvor vi hjælper dig til at få sat fokus på din søvn, prioritere den og lære hvordan du kan optimere søvnen.

Med en komplet søvn analyse og personlige tips til en bedre søvn, kan du tage kontrol over din søvn, stress og restitution. En personlig konsultation vil guide dig til sundere søvnmønstre og hjælp dig til at sikre at værdiskabelsen også forankres i dagligdagen.

Kontakt: Anne Walther Lange

Solrød Strandvej 92, Studio B
Telefon . 77 34 79 00
E-mail · awl.backandmind.dk

 

 

SLEEP MAPPING

Vil du gerne vågne frisk og udhvilet? Få mere kontrol over din søvn, stress og restitution!

Sleep Mapping, giver dig en gennemgang af din søvn adfærd. Med Sleep Mapping får du sat fokus på din personlige søvnmønstre, behov og udfordringer samt få søvntips til hvordan du kan optimere din søvn.

Varighed: 30 min.
1 x gennemgang + søvntips

Pris: 350, – dkk

MAPPING + W.T.

Vil du gerne vågne frisk og udhvilet? Få mere kontrol over din søvn, stress og restitution!

Sleep Mapping + Wellness Teknologi, er en gennemgang af din søvnmønstre. Ved hjælp af personlige samtaler kombineret med innovativt wellness teknologi, får du mulighed for at registrerer og monitorer din søvnvarighed, søvnkvalitet, hjertefrekvens, åndedræt, og snorken og blive klogere på din søvn. Derefter arbejder vi med nye søvn vaner og  søvntips som kan guide dig til sundere søvnmønstre. Inkluderer udlån af en søvnmåler i 7  nætter hvor resultaterne gennemgås med dig.

Varighed: 2 x 30 min.
1 x gennemgang, registrering,
analyse + søvntips.

Pris: 1500,- dkk.

MAP., W.T. + COACHING

Vi tror på at livskvalitet starter med restitution om natten. Søvnen er afgørende for vores velvære! Har du brug for stress eller rehabilitering management et et individuelt forløb det rette for dig.

Oplev bedre søvn og bedre velvære med et søvncoaching forløb. Vi hjælper dig til at forbedre din søvn igennem en gennemgang af din adfærd og vaner, registrering af din søvn mønstre, analyse af din søvnmønstre og hjælp til løbende kontrol over din søvn, stress og restitution.

Vi giver dig søvntips som kan guide dig til sundere livsstil, bedre søvn routiner og evt. stress eller rehabilitering management.

Et søvn coaching forløb giver dig den nødvendig opfølgning med støtte og opmuntring til at implementere de indsigter du får, så du får livsstilsændringer og resultater.

Book en tid til en konsultation. Vi sammensætter et individuelt coaching forløb til dig og din unikke behov. Vi anvender wellness teknologier fra Withings i dette forløb og du skal være indstillet på en monitorering af din adfærd i perioden, både aktivitetsniveau, blodtryksmåling, søvnmønster etc.

Klippekort aftales individuelt.


X