Live well – Stay well

TRÆNING OG BALANCE UDSTYR

ACTIVE GEAR

core training – en stærk ryg er i bevægelse

TOGU

træning og rehabiliterings udstyr

TOGU

træning og balance udstyr

TECHNOGYM

kettle bells

TECHNOGYM

wellness rack

Core træning

Hos BACK&MIND har vi udvalgt en produktlinie som normalt anvendes af fysioterapeuter og profesionelle behandlere. VI giver mulighed for at du kan have disse træningsredskaber hjemme.

Træning af “Core” ryggens panser er ikke kompliceret og kræver ikke hverken plads eller store investeringer. Vi har udvalgt og testet produkter fra TOGU som er AGR certificerede.

Anti bakteriel trænings produkter

VI har fokus på ACTISAN. Hvordan virker ACTISAN? Materialer med anti-bakteriel effekt har været brugt igennem en del år indenfor den professionelle verden.

Hemmeligheden bag ACTISAN er dens effektive virkning både imod virus og bakterier på baggrund af ioner. En bold med ACTISAN er vores anbefaling hvis børn og andre familiemedlemmer også anvender udstyret.

Jungle Sport

Vi fører Jungle Sports produkter og du kan altid komme og prøve slyngen af på vores udendørs gratis udstræknings område – eller deltage med vores personlige træner events, hvor du lære at få optimal udnyttelse af Jungle Sports udstyr.

Slyngetræning har med sin enkelthed, træningsmangfoldighed og træningseffektivitet fremstået som en af de hurtigst voksende træningsmetoder i verden i gennem de par sidste år.

Efter mere end tre års udviklingsarbejde kan Jungle Sports præsentere en banebrydende serie af slyngetræningsprodukter. Produkter, der bringer træningsformen til et helt nyt niveau og som muliggør den mest effektive og komplette træning i slynger på markedet.


X