Live well – Stay well

WELLNESS TEKNOLOGI

Withings Activité Steel

Designer uret som automatisk tracker din aktivitet 24/7  – skrit, løb, Svømning & Søvn

Withings AURA

Vågn op til “solopgang” og til den musik du elsker

Withings Smart Body Analyzer

Få en meget præcis  badevægt med måling af krops fedt såvel som dit BMI “Body Mass Index”.

Withings blodtryksmåling

Blodtryksmåling er gjort enkel 

AURA Rise & Shine

Oplev en high-tech vækkeur, skjult i en stilfuld lampe, der giver en forfriskende og forfriskende wake-up oplevelse via energigivende lys og tilpasset musik. Det er ikke uvæsentligt hvornår du vækkes. Din søvn foregår i faser og vækkes du i den dybe søvn med en brat tone, vil du have stor mulighed for at din dag bliver en “Off-dag” du får så at sige det forkerte ben ud af sengen.

Vågn op eller fald i søvn med ubegrænset musik

Vågn op til dine yndlingssange . Fald i søvn med beroligende afspilningslister.

Hvis du har en Spotify premium konto kan du nyde specielt playlister .
Har du ikke en konto endnu ?Så har Withings  over 20.000 web radiostationer for dig at vælge imellem til en energigivende wake up eller beroligende søvn oplevelse.

Temperatur

Aura sensorer løbende overvåge stuetemperatur for at sikre dit soveværelse er i en behagelig område ( 65-72 grader) .

lysstyrke

Er for meget lys holder dig vågen ? Auras sensorer vil overvåge dine omgivelser for at sikre, at du får den bedste nattesøvn .

lydniveauer

Har du nogensinde finde dig selv vågne op midt om natten ? Aura vil spore omgivende støj til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad forstyrrer din søvn .

Smart Body Analyzer

Se dig selv i en bedre spejl.

Hver indvejningen vises i din Sundheds “Mate” app automatisk via WiFi eller Bluetooth synkronisering. Med din historie tilgængelig 24/7 , kan du se , hvad der virker, styrke positive adfærd og holde fokus på det store billede

Luftkvalitet screening Se det usynlige

Da vægten  kontrollerer dit soveværelse indendørs luftkvalitet gennem temperaturen og kuldioxid måling, app bygger et CO2 – niveau graf med de vigtige tærskler, og lader dig vide, hvornår du skal rense luften ..

Få de daglige vejudsigt. Din intelligente badevægt  giver en daglig lokaliseret vejrudsigt til at hjælpe dig nemt planlægge din tøj eller aktiviteter for dagen.


X